top of page

 BEHANDELINGEN EN THERAPIEËN

acupunctuur Edwina Mariën Antwerpen

ACUPUNCTUUR

Met zeer fijne naaldjes worden specifieke punten op je lichaam aangeprikt, waardoor je terug in balans komt en de oorzaak van je klachten wordt aangepakt. Acupunctuur is een eeuwenoude, natuurlijke behandeling die zowel preventief als curatief gebruikt kan worden voor allerhande functionele klachten, zowel fysiek als emotioneel

voor wie: alle leeftijden,

therapeut: Edwina Mariën - 0477/74.70.56 - info@acupunctuur-marien.be

BIO-DYNAMISCHE CRANIO-SACRALE THERAPIE

Biodynamische craniosacraal therapie (BCST) richt zich primair op de verbinding met de oorspronkelijke levenskracht en ons zelfhelend vermogen. Het is een zachte subtiele manier van aanraken die diep doorwerkt in alle lagen van ons systeem: fysiek, emotioneel en mentaal. Cranio is geschikt voor het helen van diverse lichamelijke of emotionele klachten en om innerlijke rust te ervaren.

Voor alle leeftijden, maar bij uitstek een zachte therapie voor baby's en kinderen

practicus: Agnes Knol - 0497/26.85.81 agnes.knoll@hotmail.com

Medina Tokalic etherische oliemassage Antwerpen

ETHERISCHE OLIEMASSAGE

Therapeutische oliemassage stimuleert je bloedcirculatie en lymfesysteem, doet gifstoffen afvoeren en chronische pijnen verminderen. De massage met 100% natuurlijke of etherische oliën is heerlijk ontspannend omdat er stoffen vrijkomen die je stressniveau doen dalen. Hierdoor voel je je instant beter in je vel, je energieniveau gaat de hoogte in en je algemene gezondheid verbetert.

massagetherapeut: Medina Tokalic - 0489/90.47.98 - medina@pieds-ta-terre.be

Onno Stijl Healing Touch Antwerpen

HEALING TOUCH

Healing Touch is een liefdevolle en krachtige bio-energetische massage. Ze brengt balans en bevordert je gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Werkend vanuit het hart maakt Onno contact met zijn cliënt en is daardoor in staat verdiepend te werken en cliënten met inzichten, (zelf)heling en persoonlijke groei te begeleiden en te ondersteunen.

Voor alle leeftijden, hulp bij levensvraagstukken en zelfontwikkeling

therapeut: Onno Stijl - 472/09.06.64 - info@flow-on.eu

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE & VOEDINGSADVIES

Bij orthomoleculaire therapie denken we vanuit een evolutionair kader, want alleen zo kunnen we de ‘mismatch’ begrijpen tussen onze evolutionaire achtergrond en de omgeving waarin we nu leven. Geeft je lichaam symptomen om aan jou te laten zien dat er iets niet helemaal goed loopt? (vermoeidheid, stemmingsproblemen, maag- en darmproblemen, slaapstoornissen, moeite met afvallen, huidproblemen, gewrichtsklachten, allergieën, ...) We gaan op zoek naar de oorzaak van deze verstoring ahv een uitgebreide anamnese. Concreet focusen we op voeding, levensstijl, bioritme, beweging, mindset en eventueel suppletie.

therapeut: Karen Uytfries - 0478/97.29.21 - karen@whatthehealth.be


pedicure voetverzorging Medina Tokalic Antwerpen

PEDICURE - VOETVERZORGING

Je voeten moeten heel wat belasting dragen want tijdens al onze activiteiten zijn ze betrokken partij.  Ze verdienen dus de nodige verzorging. Je kan bij ons terecht voor de gewone en uitgebreide pedicure, maar ook voor pure voetverwennerij en voetreflexologie. Heb je een likdoorn, kloven of een ander probleem, dan ben je met een uitgebreide pedicure goed geholpen. 

Ook huisbezoek mogelijk  

pedicure: Medina Tokalic - 0489/90.47.98 - medina@pieds-ta-terre.be

 

persoonlijke ontwikkeling Anne Van Heule Antwerpen

TRAJECT PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Een traject voor persoonlijke ontwikkeling helpt je positief door het leven gaan met zorg voor jezelf. Je goed voelen kan je leren. Door aandacht te geven aan oude emoties kan je loslaten en lichter leven. Liefdevolle en kordate professionele hulp helpt je stap voor stap naar innerlijke rust en acceptatie, naar zelfvertrouwen en eigenliefde = To Feel Good

Specialisaties: Negatieve gedachten, eigenwaarde, perfectionisme, gebrek aan focus, angsten, woede, verdriet, rouw, energiegebrek, slechte moeder-kind band of slachtoffer van narcisme, overprikkeling hoogsensitieve personen.

je coach: Anne van Heule - 0474/914.956 - anne@feelgood.be

voetreflexologie Medina Tokalic Antwerpen

VOETREFLEXOLOGIE​

Een voetreflexoloog zal via de reflexzones op de voet zorgen voor een verbeterde doorbloeding en regeneratie van de interne organen. Spanningen verminderen en het zelfgenezend vermogen worden gestimuleerd waardoor het natuurlijk evenwicht zich herstelt. Het is een veilige en aangename methode om de gezondheid te bevorderen.

Voetreflexologie is geschikt op elke leeftijd, van baby tot hoogbejaarde, maar wordt afgeraden tijdens de eerste 3 maanden en laatste weken van een zwangerschap. Medina heeft zich gespecialiseerd in voetreflexologie bij preconceptie, zwangerschap, postnataal en menopauze

voetreflexoloog: Medina Tokalic - 0489/90.47.98 - medina@pieds-ta-terre.be

zorgmassage bij kanker Veerle Offermans Antwerpen

ZORGMASSAGE

 

Ontwikkeld voor kankerpatiënten en chronische patiënten is een zorgmassage een uiterst zachte massagetechniek geschikt tijdens alle fasen van het ziekteproces. Het is een vorm van ontspanningsmassage die aangepast is aan de noden en gevoeligheden van de cliënt. Ook personen met andere pathologieën kunnen baat hebben bij deze massagevorm. 

therapeut: Medina Tokalic - 0489/90.47.98 - medina@pieds-ta-terre.be

 

ZWANGERSCHAPSREFLEXOLOGIE

Bij zwangerschapsreflexologie ligt de nadruk op vrouwelijke, hormonale ongemakken. De aanpak is afhankelijk van de behoeftes van de cliënt en de cyclus waarin het lichaam zich bevindt. Er wordt gekeken naar achterliggende oorzaken en rekening gehouden met aanvullende medische therapieën. Soms kan je een eerder zachte sessie verwachten met focus op het lichaam, tot rust brengen en hormonaal evenwicht herstellen. Of je wordt krachtig gemasseerd om de doorbloeding van het hele bekkengebied te bevorderen.

voetreflexoloog: Medina Tokalic - 0489/90.47.98 - medina@pieds-ta-terre.be

hypnose.jpg

HYPNOTHERPIE

Bij hypnotherapie maken we contact met het onderbewustzijn, waardoor we bepaalde zaken die je belemmeren in je dagelijks leven kunnen behandelen. Aan de hand van diverse hypnose-protocols (Jeffrey Stevens, Simpson, The Swan, Virtuele maagband, Geboorte protocol) gaan we naar een diepe ontspanning of lichte trance waarbij je toch nog de controle over jezelf blijft behouden.
therapeut: Anneke van Hooff - info@healtobehappy.be

bottom of page